You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Φόρτωση...

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 06:01 μμ

Παροχή υπηρεσιών ιατρού εργασίας


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

 
Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ», προϋπολογισμού 2.466,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.0%) με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.  

Προσκαλεί τους οικονομικούς φορείς

να λάβουν υπόψη τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Οικονομικών & Ανάπτυξης  καθώς και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό της και να καταθέσουν φάκελο προσφοράς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη μελέτη. 
 
Κριτήριο κατακύρωσης: H κατακύρωση θα γίνει στον υποψήφιο ανάδοχο που θα προσφέρει την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής για το σύνολο της παροχής της υπηρεσίας, μεταξύ των προσφορών που ικανοποιούν τους όρους και τις προδιαγραφές της μελέτης της αρμόδιας υπηρεσίας.

Η διάρκεια υλοποίησης του αντικειμένου της Σύμβασης είναι για ένα έτος και σύμφωνα με τους όρους της Μελέτης. 

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους στο γραφείο Πρωτοκόλλου της Δ/νσης Διοίκησης, Οικονομικών & Ανάπτυξης του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, Δ/νση:  Αργυράδες , Τ.Κ. 49080 Αργυράδες Κέρκυρας), μέχρι και την Τρίτη 20/04/2020 και ώρα : 14:30΄μ.μ., ώρα λήξης επίδοσης οικονομικών προσφορών. 

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα.

Πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από την αρμόδια Δ/νση Διοίκησης, Οικονομικών & Ανάπτυξης  , κ. Παϊζάνο Νικόλαο τηλ. 26613-60308 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΣΣΗΣ